Werk waar we trots op zijn

De bekende fabrikant van high-end keukenapparatuur wil directer communiceren met haar gebruikers. Bovendien willen ze de online media grotendeels zelf kunnen aanpassen. Daarvoor was een generiek CMS nodig dat alle online marketing kanalen goed kan bedienen.
CMS selectie, internetbureau selectie, online strategie
Dit grote ziekenhuis heeft twee vestigingen in Apeldoorn en Zutphen, die samen een website delen. Beide vestigingen willen goed gevonden worden in Google. Bovendien verschillen de diensten per vestiging enigzins. Verder zijn er binnen de ziekenhuizen zo'n 40 maatschappen die allemaal een eigen Google Analytics rapportage willen.
SEO, Google Analytics inrichting
Met 50.000 woningen is Woonstad Rotterdam een van de grootste woningcorporaties van Nederland. De corporatie moet steeds commercieler werken, met name in het verkopen van woningen en de verhuur van Vrije Sector woningen. Conversie is een belangrijk aandachtspunt. Bijvoorbeeld door landingspagina's en Google Adwords.
Online strategie, conversie optimalisatie, SEO en SEA
Zorgdrager verkoopt sta-op-stoelen. De doelgroep is op leeftijd en is vaak nieuw met de materie. Bovendien is er veel concurrentie. Een nummer 1 positie in Google en een goede conversie zijn van levensbelang.
SEO en SEA, conversie optimalisatie
Van Beest ontwert en produceert hijsattributen, met name hijsogen. De website moet goed converteren met een doelgroep die erg technisch is. Door de concurrentie op dit vlak wordt geadverteerd in Google Adwords voor 5 taalgebieden. Het rendement wordt nauwkeurig gemeten in Google Analytics.
SEO, SEA, conversie optimalisatie
Synthon is een grote farmaceut met 1500 medewerkers, die zich richt op de ontwikkeling en productie van patentvrije medicijnen. Hun wereldwijde aanwezigheid stelt bijzondere eisen aan de inrichting van de website en van Google Analytics.
Online strategie, Google Analytics inrichting
Coldenhove produceert bijzondere papieren. En dat al zo'n 400 jaar. Naast de wereldwijde verkoop van deze papieren is de aantrekkingskracht op de lokale arbeidsmarkt een belangrijke doelstelling van de website.
Online strategie, SEO en Google Analytics inrichting.
Don Quijote verkoopt taalreizen. Concurrentiekracht en conversie krijgen veel aandacht. Een persoonlijk advies aan studenten is hun winfactor. De website is het belangrijkste marketingmiddel. Goed gevonden worden en conversie zijn bepalend voor het succes.
Online strategie, SEO en SEA
XEMC Darwind loopt voorop in het ontwerpen en produceren van innovatieve windmolens. Het is een Nederlands bedrijf met een Chinees moederbedrijf, met complexe salestrajecten en vele doelgroepen. De website moet iedere doelgroep exact dat bieden wat nodig is om het salesproces te ondersteunen.
SEO, online strategie
SEO en online marketing verbeeldt.